hos pöjk

är hos linus nu! åh det känns underbart! nu ska jag krama honom. såååå hejdå

snart så

snart är jag hemma igen (imorgon). hoppas verkligen att vi åker tidigt!

blogg design

vad tycker ni om min blogg design? jag tror jag ska fiffla lite med en ny när jag kmr hem och har tid. funderar på bruna nyanser. eller ved tycker ni?

sis

allt verkar ordna sig för sis, hon har hittat ett rum i malmö centrum. det verkar nice. nästa helg kommer sara HEM! åh :D

thats it

nu är skåne veckan klar, imorgon åker vi hem! jag tänker definitivt inte klaga o säga att jag vill stanna längre. jag vill hem till linus! okej det har varit trevligt och soligt här. lite roligt med. idag var jag och mamma i malmö hela dagen! det slutade med att vi kom hem med lite märkeskläder. vi hittade dom på en märkesoutlet. jag fick o köpte en puma tjocktröja, en billabong t-shirt och ett par nya reebok skor! vi köpte en likadan billabong till sara, strumpor till mamma och calvin klein kalsonger till pappa. riktigt nice alltihop.

nu ska jag chilla och glo lite greys (a)
jag längtar tills jag träffar min linus igen<3:*

tyvärr

farmor o farfar kom inte hit idag, dom fick förhinder. men sara kommer hit snart igen! :D
haha jag ska försöka tröttna på henne så jag inte saknar henne så mkt sen.. (a) vi funderar på att åka hem tidigare, jag försöker övertala mina föräldrar till det. haha. men jao, saknar man sin pojkvän så gör man. ååh jag börjar faktiskt inse att angelica ska flytta på tisdag. TISDAG!!!! :( ja, jag hoppas att hon får det bra i USA. det är ju 'baraä ett år.. tur att det finns skype! :D

jag älskar dig

vad betyder de orden för dig?

de är verkligen tre små ord, men ändå de största på vår jord.

för mig så är den meningen otroligt stark. det finns inga ord som kan mätas med dom. jag tycker att det är synd när folk använder dom som ingenting, som om de inte betyder något. för de betyder ju så mycket! kom igen, seriöst alltså. säg det aldrig om du inte är fullt säker på att du verkligen menar det, djupt in i hjärtat. för det är en mening som ska komma från hjärtat, det ärligaste som finns. jag blir besviken när folk säger det för snabbt i förhållanden eller vänskap, när dom kanske är nykära. visst det kan kännas så, tro mig. men ta tid att tänka efter! slit inte ut dem. eller jo, gör det. men endast om du menar det!
jag har några få personer som jag verkligen älskar. men då älskar jag dom verkligen, jag skulle göra allt för dom. allt.


karma

jag har en fråga till er. vad tycker ni om våld

för någon vecka sen när jag väntade på bussen så snackade en kille o en tjej om att slåss och hur coolt det var. dom skröt om att ha blivit nerslagna och vilka dom slagit ner. bara för att det är kul. det är väl deras sätt att underhålla sig. . . .


jag hatar våld. jag hatar det verkligen. varför skulle man skada någon annan? du tjänar ju inte direkt något på det. varför finns det våld? försök att tänka er en värld utan våld, utan krig, utan hämd. kan inte folk bara lära sig att prata om saker o ting istället för att använda våld? visst våld finns ju i ord och gärningar, men jag sätter gränsen vid fysik våld. kampsporter är ok, för de som tränar det är ju med på det! men våld bara för att, känns helt meningslös. det är den ju med. så det är min åsikt om våld. våld borde inte finnas. tycker inte ni det?

bränt mig :(

heh råkat bränna mig idag -.- sol exem i love. not. idag blire tacos till lunch, ikv kommer syster hit. imorgon kommer farmor och farfar hit, dom stannar till lördag. sedan är det söndag och då åker jag hem till linus!!!! :D:D:D:D åååh jag saknar honom, längtar tills han är i mina armar igen (a).

nu ska jag duka, sedan ääätaaaa.
puss

27/7

hejhopp
det blir visst korta inlägg, och sällan nu när jag är på semester, vet ni varför? jo   jag ÄR på semester x) .
idag gick jag upp seent (kl9) sedan gick vi direkt till stranden och stekte lite i ca 2½ timma. sedan gick vi hem o käka lite, nu chillar jag o snackar lite med martin xd. haha flum pöjk dedär (y) :).

men nu hinner jag inte blogga mera, för vi (mamma, pappa & jag) ska till ett beärnstens museum.

26/7

vakna klockan 8 idag, mamma snarka. haha. vi käka frukost, ja duscha, fixa mig lite ochså drog jag o mamma till byn. vi behövde handla lite grejer. sedan tog vi mellis och gick ner till stranden! det kanske är 150m dit. sjukt fin strand, vit och fin kornig sand och vid vattenbrynet finns det lite flintastenar, har man tur så kan man även hitta bernsten! (stavning?) :p snart är maten klar, efter det tänkte vi gå och spela minigolf.

igår när vi va och hälsade på sara så passade jag o david (hennes pojkvän) på att skejta lite! heh, det gick ju sådär ;)....

jag börjar vänja mig vid tanken av att vara i skåne, och stugan börjar bli rätt gullig. fast tanken på att jag är längst ner i sverige, vid danmark och att linus är i sälen och va vid norska gränsen idag känns nästan lite skrämmande. för långt avstånd! max 1m ska det vara! ;) hehe.

nu ska jag kolla lite på greys, och chilla tills maten är klar.
puss

skåne

jahopp, nu sitter man här o en stuga norr om falsterbo. idag har vi hälsat på sara, handlat och gått till stranden. nu är jag helt slut, det är faktiskt ganska uttröttande att åka bil...  jag har hunnit prata lite med linus med. han mobil funkar i sälen, men inte lkpg x) <3

nu ska jag chilla och snart sova, kan inte ni hoppas åp sol lika myckt som jag?

saraaa!

jag saknar min syster! shit hon har varit i skåne i typ tusen år känns det som.. och hon ska FLYTTA dit!? :O omg, hur ska jag klara mig utan att ha någon att tjafsa med? :(

men imorgon får jag träffa henne! :D


åååwh!!!!!

linus, du är perfekt. jag fick en jätte fin present av honom. det var en sjukt fin fotlänk i silver, med ett litet hjärta på!
Te quiero, mi amor!

packat o klart

nu har jag packat nästan allt jag behöver för en vecka framåt. förutom lite laddare o så som jag behöver inatt. heh, tror ni på att allt fick plats i en enda teamsportia väska? förra året hade alla i familjen typ 2 väskor var. fast då va vi ju iofs borta två veckor med... jaja. jag hr ju iaf 5 säsonger av greys att kolla på! ;)

är det ens möjligt!?

det var bara några timmar sedan jag va med linus, nu ska vi vara ifrån varandra i 9 dagar. hur faen ska det gå till? det kommer säkert sluta med att jag springer från skåne hem till honom. . .  jag saknar honom så sjukt mycket redan! seriöst, redan! o-m-g. hur ska detta gå.

:( <3

jag kommer sakna alla speciellt linus när jag åker till skåne! haha fatta han va borta två nätter, dåå saknade vi varanda. nu kommer jag vara borta i 6 nätter :(

jag kommer sakna angelica som flyttar till usa om ungefär en vecka med. . . .<3


jamen dåså

två dagars mys med älsklingen linus pettersson! idag åker vi in till stan, jag ska träffa zhinelle darling och han ska köpa fiskespö. ja o zhinelle kommer nog att fika lite och strosa runt på staden. sedan kanske hem till henne eller mig? funderar på att köpa något riktigt nice på rean! ;)  i morgonbitti åker jag till skåne (det tar fucking 6 timmar med bil! :Sm tur att jag har laddat nder 5 säsonger av greys anatomy ;) )

här får ni tips om vad ni kan köpa på rean, som fortfarande är mode!
- shortsdress
- knyt tröjor (sjukt snyggt)
- smycken i silver!
- basic kläder, som linnen i basfärger osv.
- tighta stuprör till hösten, i mörka färger utan slitningar!


todays :)

sitter hos linus nu, idag ska jag spela minigolf och sedan träffa zhinelle! :D
tror de blir en chill dag, och jag längtar till söndag för då åker jag till skåne. fast jag kommer sakna linus :( (L)

men nu ska jag inte vara osocial mot honom längre, tänkte bjuda på lite massage ;)
haha (han sitter brevid och läser allt jag skriver) ;)

jag saknar dessutom sis:(
www.sarapauline.blogg.se


J*vlar!

haha shit nu blev jag liite stressad XD bussen till älskling går om 40 min, o de tar 20 min att gå till bussen :/ >.<
så jag måste verkligen packa klart nu! men vi hörs senare<333

nails

jag har fixat mina egna naglar nu, filat till lösnaglar och målat dom så som jag vill ha dom! jätte fint blev det, lite jobbigt bara för jag är inte alls van vid långa naglar x)<3

om ni behöver tips för utseénde överhuvud taget, FRÅGA! jag är ju en blivande stylist! ;)

bh:n!

haha min bh va under säng madrassen! hur den nu har hamnat där? :p'

ojj då

heh märkte nu att jag hade fått massa kommentarer ända tillbaka till april! .. konstigt att de inte visats? :S
jaja, men de ska säkert funka nu hoppas jag. men de va rätt kul att få se alla fina kommentarer :D (L) kärlek till er! 



I dont want to walk this earth, if I got to do it solo.

om två timmar ska jag åka till linus!jag saknar honom så himla mycket! :( (L)
men aa, nu ska jag äta. puss.

survivor

japp, vi överlevde tältningen. inga älgar eller vildsvin kom XD, så de lungt. boodh va med typ hela kvällen! det var kul :). haha ungefär vid 11 halv 12 så näckade jag o emelie, haha shit va kul det var!!!!! sen fick boodh bada själv. haha naaat, vi väntade på honom på bryggan :). men de va skit kul, fast vi fotade ingenting! såå bildbrist på det...

täältning AGAIN

hah jag nu ska jag o emelie tälta ikv! (och näcka med.) skojar jag? kanske.. vad vet ni ;)
så sjukt kul ska de bli!!! har packat klart, bussen går om 15 röda. så nu måste jag skynda mig!
men jag kan nog komma åt en dator hos henne, men vi får se.

haha jag kommer ihåg när jag skrev väääldigt fel på sms till emelie en gång när hon varit på fest, så här skrev jag:
- blev de kuk i helgen? jag skulle skriva, blev de kul i helgen? . . . . haha vi behöver inte skrivva något mer om de nu XD


K i s s i e /VS/ kenza!

.. känns så B! asso hon är bara för överdriven nu, jag har definitivt tröttnat på hennes tjat om utseénde, bröst, naglar och vikt! har inte ni det eller? nja asso haha ärligt, hon känns gammal.
det finns nya bloggare som t.ex isabell, denise osv. de gamla 'drottningarna' kan nu mera vara .. hm, hur ska jag hitta rätt ord? nja men dom är väl inget att ha tkr jag. :)

hehe :p

fast någon som är, och alltid har varit mer än ok är kenza! :) hon är ju iaf sig själv. haha det kanske kissie med är.. fast kenza känns mer riktig. :)

shower buddy!

nej nu ska jag hoppa in i duschen, men mina dusch kompisar! haha ne jag skojja nu..
eller?

min bh är fortfarande borta... :/

nån som sett den på mitt rum? säg till!
haha :)

yeat, another day

så nu är jag lite mer på g, haha vaken alltså. klockan är tolv, jag väntar på att emelie fredén ska vakna och höra av sig (jäkla sjusovare) ;) . jag vaknade typ 9 av att en unge typ skrek i köket (haha tyckte jag) men jag trodde de va en dröm, fast mamma sa att vi tydligen hade besök så tidigt (wtf?)...

jag hade väärldens KONSTIGASTE dröm inatt! haha jag drömde att jag, linus, pontus o 2 till skulle 'rädda' några sällsynta katter som hade extra långa bakben jämfört med andra katter. katterna låg nergrävda mitt ute i en skog, där några kriminella hade gömt dom för vidare försäljning (man tjänade gryymt mycket pengar på att sälja dom!) och det var en farlig buisness. för när vi hade grävt upp alla söta katter med jätte långa bakben xd (inklusive min egen? :S ) så stack vi med bilar till en stuga nånstans, och mitt i natten så kom en skit snygg kille, haha! han knackade på och jag trodde han va våran bundis, fast de va han inte! så han typ tänkte sno alla katter, fast jag skrek massa och slog han. då kom pontus och bakna skiten ur honom och kastade ut han. just då så ficck alla panik och skulle skynda sig där ifrån eftersom att de illegala handlarna hade hittat oss.. men dåå vaknade jag xD



ego?

det troligtvis sämsta tipset jag fått om killar är: snacka så mycket om dig som möjligt, typ: jag ska, jag sa, haha jag tycker att... SERIÖST!? jag tro iinte direkt att killa tänder på egotrippade bruttor precis.. . .
mitt tips är: va dig själv. ja jag vet att det låter överskattat och ut tjatat. men ärligt girls, det är väl bättre att han gillar dig för dig, och inte för någon du låtsas att vara? :P      jag är alltid mig själv, spelar ingen roll vem jag träffar. vissa personer ändrar ju liksom personlighet efter vilken kompis de träffar. det tycker inte jag att man ska! seriöst, va alltid du, det kommer du längst på. är det någon som faktiskt itne gillar dig? nehepp, synd för dom. det finns tusen andra. ;)
but he's mine, just my very own <3

good morning, sunshine!

åh underbara daag. solen skiner, blå himmel och snart kommer farmor o farfar hit!:D mamma fyller år = kalas. jag sitter och lyssnar på lite musik: Jay Sean - Cry. åh, jag saknar min linus!<3.. bara 3 dagar kvar. :/ ..
nej nu är jag hungrig, så ska ner o käka lite frukost nu.
ush jag har fortfarande träningsvärk i min lilla mage (köpte nån mirakel träningsgrej på ullared!)
btw, jag har REDAN tappat bort min nya bh!!!! -.- :(

<3


todays today

idag väckte linus mig, haha den här gången var det jag som sov längst! och deet händer inte ofta! xd men vi gick ner och åt brunch halv ett/ett efter att vi duschat och fräshat upp oss lite båda två! haha, det var ju tur de.. sedan så spelade vi NFS carbon (ps2), haha han vann ju hela tiden! men sedan så  kollade vi på en film istället. det fick bli luftslottet som sprängdes. är inte de filmerna sjukt bra? jag gillar egentligeninte svenska filmer, men dom är ju as bra! filmen var vääldigt lång, säkert 2 eller 3 timmar. (tiden går ändå för snabbt när jag är med linus!) sedan blev klockan helt plötsligt halv 6, så jag skjutsade linus till bussen (haha på cykel såklart eftersom jag har varken moppe eller bil! xd). efter att han drog så har jag baaara chillat hela kvällen. och nu ska jag snart sova, för i morgon kommer fof (farmor o farfar) eftersom att min mamma fyller år! så ett stort grattis till henne, som dessutom stått ut med mig i 16 år! XD
jag fotade lite idag med, haha linus gillade det inte... (a) <333
linus<3

outfit


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

jag sak börja streetdance i höst på folkuniversitetet!! så himla kul :D:D:D:D (L)

ullared!

mammi o pappi <3
och lite till my darling oxo:
shoppinglistan:
(köpte allt och lite till)
trosor
bh
strumpor
sportbh
träningskläder
linnen
tröja
väskor
tjockis tröjjor
höst jacka
scarf
foundations
kajaler
mascara
deo
torrshampoo
hårspray
shampoo
balsam
hårinpackning
sololja
bodybutter
tofsar
hårnnålar
ansiktsmasker
face scrub
body scrub
bomullsrondeller
massageoljor
nagelsmycken
lösnaglar
halsband
armband
fotlänk

shopping mer erre<3


00.21

nu ska jag snart sova, bara snakka lite till med folk på msn.
hehe och såklart fixa massor innan jag kan sova.. xD
men imorgon kommer natha till mig!!! jag saknar henne grymt! (L)
¨
godnatt!

gryyymt!

haha kung är jag! :D som ni ser... så har jag fixat smilisar i inläggen! skit kul ju, livar upp allt lite granna ;)
:D ;)

yesterday

igår så åkte jag in till stan vid ett, gickpå mitt möte, sedan åkte jag hem direkt igen för att jag och erika skulle bada och sola istället för stan! meen 5 min efter att jag kommit till berg så kommer värsta åskmolnen! haha så hon och jag drar in till stan, igen! xd vi vandrade runt i ovädret, senare vid 7 hämtade pappa oss :)
med mig hem fick köpte jag: 2bh, en RÖD (som jag velat ha i ett halvår!) och en biege, båda i spets såklart :D. en silver kajal, cocos-tanning-olja. för ca 2 dagar sedan åkte ja, pappa o linus runt till alla möjliga ställen i stan med, då köpte jag en ny ASBRA mascara, fuktighetskräm till antiktet, och något mer, men haha det har jag glömt :p

Träning ikväll igen såklart! Det är va...

Träning ikväll igen såklart! Det är vad som gäller, det känns så skönt att komma igång med träningen att man vill ha en Trimmad kropp direkt! Haha men nja det går ju inte riktigt, dessutom måste jag vara försiktig och börja lätt för att jag har varit sjuk så mycket.. Och jag vill verkligen inte vara sjuk något mer nu! Men nu kan jag inte Blogga mera, för jag ska av bussen snart. Men ha det bra och sola försiktigt! Använd alltid solskydd! Vi vill ju inte ha cancer:p


MobilBlogg igen. Nu är jag på bussen, ve...

MobilBlogg igen. Nu är jag på bussen, vene riktigt vad jag kan skriva som faktiskt är vettigt. Haha. Skriver jag någonsin något vettigt? Eller ja, det måste jag ju.. För det är ju lite folk som läser så. :) dagens outfit är jeansshorts, vitt luftigt linne, solglasögon, och mina svarta gladiator Sandaler med nitar, och en blå mini väska:)


Så.. Nu står jag här, bakom busshåltsp...

Så.. Nu står jag här, bakom busshåltsplatsen och väntar på bussen i skuggan. Haha. Asso det är ju verkligen tropiskt varmt! Jag smälter nästan bort.. Men jag måste in till stan till ett viktigt möte. Sedan skulle ju jag och erika shoppat, fast det orkar vi inte med. Så vi ska bada och sola istället!


jippiiie!

nu har jag anmält mig till streetdance! åh vad kul! jag hoppas verkligen att jag kommer med i den gruppen!
jag älskar verkligen att dansa, att låta kroppen röra sig till takten i musiken och känna hur blodet pulserar i ådrorna när man anstränger sig. ja jag älskar det! så himla kul!!!! åååh:D:D:D

morgondagen

imorgon ska jag upp tio, haha eller jag ska försöka komma upp vid tio iaf...
då ska jag hjälpa pappa att montera el på altanen, sandpappra det nylagda trä golvet och sedan vid ett så ska jag in till stan och träffa erika darling smo jag ska shoppa med en stund. sedan drar jag och pappa nog och köper lite inredningssaker till altan, det kommer bli skit snyggt när vi är klara! :D

tebaxx

nu är jag inne igen, 1½ timma senare :)
jag, jenni, frida, erika, jimmy och gustav spelade fotboll en stund, sedan tränade jag styrka.riktigt skönt att komma igång med träningen igen! man känner sig så himla duktigt efteråt, hehe (a).

fotboll

jupp, nu drar jag ut på en fotbolls match med erika, frida och jenni! tänkte bara säga att nu stänger jag av min mobil för ikv, vill ni något så ring på mitt hem nr! nu börjar semestern. btw så drar jag till ullared vecka 29, sedan hela vecka 30 kommer att spenderas i skåne, lite över falsterbo! puss, jag längtar! fast jag kommer sakna min linuspinus :(<3

favoriter


times go fast

tiden går snabbt är man har kul, som folk säger.
och ja, jag kan inte protestera. idag har jag myst med linus hela dagen, jätte trevligt.

finally!

nu ska jag äääääääääääntliiiiigeeeeeeeen SOVA! och jag ska sova ordentligt och länge:D:D:D
ååh livet är underbart, eller hur?

oh f*ck

igår va de mys när vi tältade. alla kom dit samtidigt, vi började grilla direkt. sedan så flummade vi ett tag, haha kalle och linus lekte maskar, ormar och allt möjligt XD! jag och johanna va de enda som badade. på natten började jag och johanna sjunga vid två. först lite tyst, och sedan nästan skrek vi. haha det var ett under att inte kalle vaknade! och inte alls konstigt att linus tyckte att vi skulle hålla käft. hahaha.

I would by you the moon, if I could.

linus, du är den finaste mannen på denna jord.
"jag hmmar dig" (;

Goodmorning sunshine!

nu har jag vaknat, eller haha för 2½ timma sedan.
har duschat och packat till ikv, nu ska jag fixa mig lite och föna håret så drar jag till johanna snart!<3
shit ja måste leta reda på min kamera!

Veckans låt..

..är eminem feat rihanna: Love the way you lie.
jag hittade tyvärr ingen vettig länk till youtube, men leta upp den på spotify!
rekommenderar den starkt ;)

natti

nu blir det inga fler inlägg för ikväll.
nu ska jag fixa lite, sedan sova!
jag ska försöka vända tillbaka dygnet lite granna. haha.

sol o bad

bilder från i måndags när olimpia och jag var och badade i bergsbadet.
haha vi skämde inte alls ut oss genom att ha vattenkrig, leka olika djur eller skojja, hoppa och asgarva i vattnet. . . ;)

eclipse

bion jag och linus va på i lördags va Eclipse, den filmen tycker jag är den bästa av de tre twilight filmerna som kommit ut.
innan bion åt vi sushi, mums! haha han har lärt mig äta det med ;)
men så här såg iaf lördagens outfit ut:

nehepp

de blev inget solat, de blev ingen emelie, det kanske blir lite jennifer tid ist. :)
men vi peppar inför i morgon!
puss

solaa o bada . . . pinacolada

nu drar jag och solar! gud va askönt de ska bli, och snart kommer emelie fredén till mig.
mys.

teen by 10

hur kommer de sig att jag gick upp halv 7 idag, fast sedan alltid somnar om direkt och vaknar lite då o då fram till elva.
hah jag måste ändra på dedär! ska försöka va uppe vid 10 iaf, jag börjar få huvudvärk för att jag håller på att vända på dygnet. haha fast det skyller jag på nattungen som jag är tsm med ;) hahah neh förlåt.
nu är klockan snart två och jag sitter i handduk i sängen. än. jag ska nog ta och sola lite solariujm idag, det va väldigt länge sedan. sjukt skönt är det! har tid och pengar att unna mig lite sånt, det är ju inte så dyrt heller.
man måste ju vara snygg ju! hahaha neh, verkligen inte hela tiden, jag tycker det är soft att ha mjukisar och håret slarvigt uppsatt. visst är det också skönt?
vad tror ni om att jag skulle ha hiphop stil? heh, jag vene. men vissatror att jag skulle passa i det så de kanske är värt ett försök? :)

good night, sleep tight

nu ska jag burra ner mig i min lilla säng, som plötsligt blir så stor när jag faktiskt ska sova själv.
haha, en 90 cm säng är rätt trång för 2 pers + en hund. xD. men seriöst, det ska bli riktigt skönt att sova själv inatt faktiskt, utan hund till och med! det doftar ljuvligt i mitt rum nu med, efter att jag köpte en doft sak som luktar himmelskt idag. haha smart som jag är så satte jag den framför fläkten så doften sprids i hela rummet :D
jaja, good night and sleep tight!

here we go again

på fredag ska jag tälta. haha jag vet vad ni tänker, milla? tälta?...
men jooo lika sant som att gud sover (nehvars) så ska jag tälta med linus, kalle och johanna på fredag!
det ska bli jätte mysigt, vi ska väl bada, grilla, chilla och kanske till och med fiska där!
jag vet faktiskt inte vilken å det är vi kommer vara vid, men jag hoppas iaf att ingen annan är där, för vad gör vi då!?
hahah vi hittar på något, och detbrukar nog inte vara folk där. så det är bara att hoppas på bra väder och gott humör!

själsfrände<3

olimpia var hos mig iförrgår, det var jätte mysigt och roligt. vi pysslade och pratade, chillade och skrattade!
älskar dig gumman<3

sena försommarsångs bilder

väldigt sena bilder från försommarsång... haha.
jag är jätte nöjd med min klänning! jag har sytt den själv!!!

yes box!

igår kom linus till mig<3
jag och pappi lagade kvällsmat, jätte gott med äggröra, bacon i tunnbröd.
på kvällen hade jag och linus tänkt att fiska lite, haha fast naaa det blev inte av. . .
haha, men det blev mycket mys, och vi glodde på några roliga youtube klipp innan vi somnade.
det blir alltid så sent (för mig) när vi ska sova över, jag somnar väl vid ett, hehe (a).
imorse så gick jag upp vid tio och gick ut med vovvsen, som btw skällt hela morgonen.... -.-
haha hon var väl avis på att jag höll om linus istället för henne (;
men när jag kom in så chillade vi, skojade och hade jätte roligt!
jag ser verkligen fram emot fredag, då ska jag, linus, kalle och johanna tälta!
det kommer bli jätte mysigt, vi ska grilla, chilla, bada, kanske fiska.
stället vi ska till ligger vid en å, lite öde haha, men asso vi får vara ifred liksom. :)
haha här får ni se ett av klippen :)

4 juni, @ home

för ca 3 timmar sedan kom jag hem ifrån linuspinus.
haha ärligt talat så har jag inget att göra!
vad brukar ni göra för att inte ha tråkigt?

jag ♥ långa duschar

salladen blev jätte god, nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite tills ikv!
idag provade jag 'veet hårborttagningskräm' USH! det bara sved jätte mycket funkade knappt :/
fast ja ska prova en gång till, men jag varnar för er som är känsliga! och använd definitivt inte på känsliga områden. . . haha! :p
http://www.veet.se/razors-vs-depilatories.php

food

till lunch idag ska jag laga kyckling sallad!
till det behöver du:

stekt/grillad kyckling
3 kokta ägg
grönsallad
2 tomater
½ gurka
1 äpple
1 saltgurka
skär allt i lagom bitar och blanda!
jätte lätt, och nyttigt!

@ home

så! nu är jag hemma igen.
det gick jätte lätt att byta skorna, jag tänkte fota dom senare idag så ni får se med. skit snygga är dom, svarta gladiatorsandaler med små nitar på. perfekt till stranden! (där kan man ju inte ha högklackade skor ;) )
jag & mammi sprang även förbi apoteket, så nu har vi laddat upp skåpen med rengörings produkter för antisktet, solskyddskrämer och annat smått & gott.
efter det så gick vi till intersport där jag hjälpte mamma med att hitta en vrål snygg bikini! den är marinblå,vit randig med röda kanter på. Vem sa att marinblått och randigt va ute? det är ju skit snyggt! ;D

skor :D

häromdagen så köpte mammi nya gladiator sandaler till mig, och igår när jag provade dom så var ena skon fel på! remmarna man knäpper dom med var olika långa så det gick inte att knäppa dom :S.
jag ringde till eurosko (där jag köpt dom) så dom lade undan ett par andra 36:or till mig, jätte gulligt av dom.
så nu ska jag bara hoppa in i duschen och sedan bär det av!
åååh jag längtar till eclipse ikv! och såklart så vill jag träffa min linus nununu (a)

jao

duktigt som jag är så brände jag mig rätt mkt i solen igår.
vi va på strandbadet i borensberg med linus familj, och deras vänner, i 4 timmar, från 10 till 2.
heh, så inte så konstigt att jag fortfarande är brun-rosa ist för röd.
sååå jag har sovit i en stoor vit t-shirt (pappas) inatt, skönt, men ALLT som rör min rygg gör ont xd.
godmorgon (;

gullunge!

thi linus är så söt!
igår bokade vi biobiljetter inför lördag (i morgon), så vi va tvungna att hämta dom idag.
vi ska se den nya twilight filmen Eclipse! någon som sett den redan?
iaf, han är ju skit gullig och bjuder mig<3, visst är det fint gjort?
ååh älskar gulliga romantiska saker, haha (a).


linus, du är underbar♥









nu tänkte jag somna till 'New moon' och uppdatera mig lite inför bion i morgon, så man inte glömmer någon liten detalj ;). but hmm, what to wear?
vad ska jag ha på mig? haha, hade jag inte tänkt på, och kommer väl inte tänka på så mycket heller. det brukar alltid sluta med att jag bara drar på mig något snyggt som matchar. (eller ibland bara mjukisar, det beror ju på tillfällen osv).. jag har btw kommit in på stylist på gymnasiet, fast jag kanske väljer sam/sam istället.... suck, jobbigt dedär.

S k ö v d e

här kommer lite bilder ifrån skövde, eller lättare sagt från när jag och andreas sköt luftgevär. det var riktigt kul faktiskt, första gången jag gjort det.

klippt!

som ni vet så klippte jag mig fö
r ett tag sedan, så här långt var det innan (HELT NATURLIGT)
och efteråt blev det 10 cm kortare,hehe det syndes knappt men katta såg det minsann! :)


har ni tänkt på en sak?

det är m y c k e t roligare att blogga om ni frågar saker och kommenterar lite mer... :p (a)
ronja

RSS 2.0