25/9 FULLT UPP

min dag:
myst-> dejt med duschen-> fixa mig-> grilla -> HockeY-> FiestA! ♥ pepparå :D
jag är sjutk pepp, har precis kommit hem från borénsberg. nu ska jag duscha, käka och fixa mig. sedan blir det hockey med grabbarna! :D sedan till vänner och festa, sedan skövde i morgon! oooh I kind'a like my life. ;)   puss

F A S H I O N

modet just nu handlar om bare, jordnära och neutrala färger. satsa på ljusrosa rouge, grönt och brunt till ögonlocken och lila läppar, gråa naglar!
helhetsbilden:

tjugofjärde september

idag har jag flummat loss (som vanligt nu för tiden) i skolan, slappa, och är sjukt party sugen! i morgon blire hockey och sedan fest. ikväll blire kompisar och chilla/flumma ännu mera. snart blire fest med klassen. i helgen firas farfars födelsedag. jag ska nu duscha och göra mig fin. för att jag tycker ju självklart OM att vara fin! det är så kul. eller hur? jaa ni... nu ska jag fixa lite. btw så är jag stolt för att jag har pluggat och gjort klart min del av en redovisning! :D så nu ska jag bara unna mig härliga saker ikväll. puss. jag klarar mig!

23/9 piinsamt

jag o 3 kompisar satt på en bänk, till höger om mig sitter erik och berättar om när han va hos tandläkaren. han sa att tandläkaren va as dryyg, men de gjorde inget eftersom att hon hade haft tuttarna vid hans ansikte en timma XD. så sa hon sen: BÄST för dig att du borstar tänderna nu!
-            Millaa*~ säger (21:12):
hahaha och då fick jagg en skratt attack preciiis när jag tagit en stor klunk kaffe! haha och självklart sprutar jag ut ALLT kaffe över golvet och lite på honom.. hahahhaa alla bara garva åt mig!
-            Millaa*~ säger (21:13):
du vet att jag flummar loss på små saker XD
jag o 3 kompisar satt på en bänk, till höger om mig sitter erik och berättar om när han va hos tandläkaren. han sa att tandläkaren va as dryyg, men de gjorde inget eftersom att hon hade haft tuttarna vid hans ansikte en timma XD. så sa hon sen: BÄST för dig att du borstar tänderna nu!
hahaha och då fick jagg en skratt attack preciiis när jag tagit en stor klunk kaffe! haha och självklart sprutar jag ut ALLT kaffe över golvet och lite på honom.. hahahhaa alla bara garva åt mig!
jag flummar loss på små saker XD

HAHAHAHA så sjukt pinsamt!!! men ändå så sjukt kul!

23/9 vad tycks!?

vad tycker ni om den nya designen? :D jag är sjukt nöjd, kommentera gärna och ge feedbacks!

test

tsssssssssssssssssssssss

23/9 årets låt, eller nått


23/9

goodiday! idag mår jag bra, haha jag har haft roligt i skolan, nu ska jag på gymnastiken. ikväll ska jag fixa min bloggdesign! (igen..) och så passar jag på att skriva: Grattis Linus på din 18-års dag!

21/9

prova att sova i siden/silkes nattlinne! sjukt sjönt!

Love is Life


21/9 duschen!

grymt skönt med dusch nu, försov mig 1½ timma i morse så jag hann ju minst sagt inte det..
btw, jag älskar mina vänner!

21/9 ojojojojoj

dålig uppdatering! jag har varit lite nere. så det är ju itne kul att läsa deppiga inlägg precis, så nu får ni ett. :)
lite bilder från skolan: jag går ju stylist!
inbakad fläta
5-fläta

18/9

sitter o plinkar på min gitarr för att bli lite gladare, har knappt sovit något inatt. jag mår faktiskt inte så bra. jag är på fett dåligt humör dessutom. ush, BAD day.

17/9 borensberg nästa!

nu drar jag till bbg o myser, äter godis och kollar på film hela kvällen! puss! jag älskar mitt liv.

17/9 KÖRKORTS-LÄMP!

ååååh!!!! nu har mitt körkortslämp ÄNTLIGEN kommit!!!! :D:D:D:D så nu börjar jag övningsköra!!! fatta vad kul! så sjukt jävla kul!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

16/9

oh shit! idag på idrotten så hade 80 min ren konditions träning! sjukt svettigt blev det, men jag är så glad att jag packade ner schampo, balsam, tvål och hårfön! :D sedan fortsatte skolan med svenska, matte engelska. sedan åkte jag och linnéa hem till mig, fixade naglarna (så nu är lösnaglarna borta!) och sedan cyklade vi till gympan. på gympan hade alla ungar överenergi som vanligt... så det blev en riktigt jobbig uppvärmning, fast dom vill ha jobbigare ändå!? :O herregud... sedan kom jag hem och har spelat lite på min babe (akustiska gitarren). i löv it <3

15/9 goodinatti! <3

nu ska jag sova!, fast först packa väskan till idrotten i morgon... men ändå!

15/9 sötnöt

den här lilla filuren (reflex) kommer säkert att rädda mitt liv någon dag, så skaffa en ni med! Det är inte töntigt med skydd!

15/9 my DARLINGS!

idag köpte jag en ny gitarr-sträng och 2 nya plektrum. här får ni bilder på hur mina darlings (gitarrerna) och plektrumen ser ut! min akustiska gitarr har jag fått av min farmor, den är jätte fin!

plektrumen är ett rosa och ett tjockare rött

15/9 beställt!

så, nu har jag beställt 2 skjortor och ett 9-pack med örhängen!
(så ser den svarta ut på, fast den är ju svart såklart. den är i polyester och lite transparent (=genomskinlig))
så ser den vita ut, den är i 100% bomull. så den är lite tjockare och inte lika transparent som den svarta i polyester.
den vita skjortan kommer nästa vecka, men tyvärr så kommer inte örhängena eller den svarta skjortan fören i oktober..

15/9 new and fresh!

nya kläder som jag köpte idag!
bustier+trosor+t-shirt, nice! :D

15/9 PICS

min dag i bilder (och lite ord)
först stan med henrik, då såg vi en lite smårolig kommentar (över), det var ju debatten vi va på igår..

sedan gick jag på min elgitarr lektion hos kulturskolan, sedan gick vi till stan igen. sedan bar det av till tandläkaren för min del. där blev det en del messande medan jag väntade, och fotade även lite.
den här filuren kommer säkert att rädda mitt liv någon dag! (nedan)

jag köpte lite fint med, det kommer i ett nytt inlägg med egna bilder.


15/9 inför valet!

vad tycker ni om dessa siffror? jag röstade på moderaterna (på facebook). vilka skulle/ska ni rösta på?
SD vill stoppa invandringen med 90% ... lycka till! x)

15/9 duktiga jag!

idag ahr jag gjort av med massa pengar..  ... .. . mene, det var på fiktigt fina saker! en bustier (som en bredare bh/halv korsett), matchande trosor, t-shirt, 2 plektrum och en gitarrsträng. så nu har jag fixat min akustiska gitarr (jag har även en elgitarr), och har fina nya plektrum. ett är rött och ett är rosa ;) . fast dock så ser mitt rum inte lika fint ut.. det är kläder ÖVERALLT! haha. men bilder kmr!

14/9 dejt

nu ska jag dejta min sjukt mysiga säng o kolla på greys! såå om ni ursäktar mig, puss.

14/9 nu -> GREYS

nu ska  jag kolla på greys anatomy och glömma mina bekymmer för 40 minuter. puss

14/9 så jävla opepp

jag är inte pepp på något ikväll, inte alls. kan de bero på att mina päron skriker? ja, jag tror det. fyfan. jag har idag varit på sveriges största live val debatt, riktigt spännande. jag är övertalad till moderaterna! vilka ska ni rösta på?
haha SD vill stoppa invandringen med 90%, LYCKA TILL! xd

14/9 nu räcker det.

nu talar jag 'som om'. som om jag skulle orka mera? efter 9 fucking år, tror dom att jag verkligen orkar med mer nu?. nej, jag sticker så fort jag fan kan.

13/9 EYESTAR

idag har vi haft styling lektioner hela dagen. idag lärde vi oss 'eyestar', det är ögonfranspermanent! så nu är mina ögonfransar svarta och fint böjda utan mascara! jag ska nog färga fransarna snart igen så jag inte behöver mascara alls. jätte fint är det! 
så här är skillnaden ungefär (inte bild på mig) jag fotar i morgon så får ni se :)

12/9 fett med mys!

jag älskar att mysa, dansa, sjunga. jag gör det verkligen. idag har jag myst hela dagen, på kvällen kom erika till mig en stund, vi va ute o snackade av oss lite. tack för att du finns gumman<3 
(bilden är 2 eller 3 år gammal)

12/9 Livet leker o jävlas, That's it *

nu ska jag fixa mig. och jag har kommit fram till att livet leker o jävlas, that's it. så äre väl, o så får de väl vara då. 

12/9 Mitt liv är MITT liv, och med det gör jag vad f*n jag vill!

helu, nyvaken här i sängen. nu ska jag tacka henrik för gårdagen, jag hade verkligen jätte roligt. nu i veckan som kommer ska jag träffa rebecca någon dag, och zhinelle någon annan. idag ska jag in till stan, sedan kanske ut till borénsberg o träffa martin, men de får vi se.. och ja, jag VET att jag skrev för ett tag sedan att jag har tagit en kill break. och det HAR jag. visst jag bloggar om att jag varit/ska va med killar, men vadå? får jag inte va med mina vänner nu eller? jo detär klart jag ska. om vissainte visste det så kan man faktiskt vara vän med killar... 

så onödigt :')

asso.. sånt här är bara exempel på att man vill ha fel sorts uppmärksamhet.. jätte kul med hängivna läsare! verkligen! men nedlåtande kommentarer som inte ens har något sammanhang med mig är ju bara patetiskt. tycker inte ni med det?  jaja.. -.<

11/9 om my gash

härligt med trogna blogg läsare! eller hur? men vissa av er får nog lära sig bättre svenska.. (kolla kommentarer)... menee.. nu har jag inte tid med någon patetisk skit, för nu så ska jag till stan o träffa en kompis, sedan träffa en till kompis på en fika. Mitt liv är mitt liv, med det gör jag vad fan jag vill.    P U S S  

11/9 fan va lustigt :s

jag har gått ner 4 kg i vikt :S 2½ kilo på 2 veckor, wtf? jag har ju bara tränat en gång! det måste vara min havregrynsgröt..  hmm.. lustigt. jag vill inte vara skit smal. nu blir godispåsen! haha nej jag skoja, men jag får väl börja träna så jag får lite muskler då (muskler väger mer än fett). så nu stannar vågen på 48. hm, jaja. nu ska jag fixa mig oh åka in till stan. tänker nog köpa en bh, örhängen, ringar, träffa någon kompis och bio ikväll istället. puss

11/9 it should have been today
så här ser jag ut idag, ljusrosa linne, min nya ring, blåa naglar, svarta sammetsleggins. i love leggins.

I rymden finns inga känslor!

vill verkligen verkligen verkligen se denna film!

11/9 goodmorning everybody!

tjoho, jag har bloggat lite idag (som ni ser nedan). men nu ska jag röra lite på fläsket för att gå ner i käka frukost! sedan blir det en långpromenad med Ronja (ca 4 km). sedan duschen, bloggen, fixa mig, handla och städa. haha OJ!!! kollade just klockan och den är ju redan elva snart! ska jag hinna allt detta (plus att äta) på 4 timmar? :S haha ööh.. de återstår att se.

nya naglar!♥♥♥

i torsdags gjorde jag mina naglar! det är lösnaglar som jag filat, målat o fixat själv. sedan lät jag dom torka ordentligt under natten, sedan satte jag på dom igår morgon innan skolan. dom sitter och är jätte fina, haha och jag som inte alls är van vid långa naglar! men så här ser dom ut iaf: släng gärna in en kommentar!♥

nytt !♥

♥ igår var jag ju som sagt på stan med tjejerna stund! jag hittade en super fin ring, 2 nagellack och ett svart linne!
ringen är alltså i form av ett lejon! :)
linnet

11/9 upphittat!

äntligen har jag hittat mitt armband igen! har trott att det varit borta i typ 2 månader :( mene nu hittade jag det i en väska! det här symboliserar min vänskap till angelica och olimpia<3
(vi gjorde var sitt tillsammans)♥

10/9 !

nu skulle det varit i morgon..  men skit samma. im moving on.

idag va de liite små sagt i skolan, men vi slutade ett. då gick jag, maria, josse, linnéa, hanna och rebecca till ming palace och käka lite buffé, sjukt gott! sedan shoppade vi, och jag hitta en så sjuuukt snygg bh! faast jag köpte den inte XD haha ångrar mig lite faktiskt.. men jag köpte ett linne som jag ska klippa hål i. (hahajag förklarar mer i morgon). jag köpte även 2 nagellack och en skit snygg ring! jag ahr fixat mina naglar med, dom är blåa nu :) efterr stan så va jag med martin o chillade gaelet. nice! men nu ska jag sova, puss! bilder kommer i morgon! och i morgon kommer även lite fina vänner till mig :D

8/9 segis? ja de är Jag!!

jag är så seg idag, va på massage igår så spänningarna börjar släppa nu. det gör att jag får huvudvärk :(. efter skolan idag va jag med en vän en stund, de va skönt att slappa o snacka lite o så. sedan gick jag till gitarren, och sedan åkte jag hem för att gå till gympan. idag hade jag och åsa 8-9års gruppen! jätte duktiga! vi kunde BÖRJA med att stå på händer (tillslut utan hjälp), kullerbytta på PLINT, och balansgång på 120cm höjd. jamena herregud! dom är ju jätte duktiga! får försöka komma på något svårare till nästa gång... efter det har jag pluggat matte, svenska och engelska. nu ska jag inte blogga så mycket mer, utan ta vara på min sömn. jag älskar att sova ^^ , det är ju så skönt!
haha fast kanske inte sådär... men sjukt söt!

7/9 - me today

hmmhur kommer det sig att jag väldigt ofta skriver alla överskrifter på engelska? haha btw jag älskar facebooks svengelska! (y) har ni inte märkt att dom gör väldigt konstiga sammansättningar? jaja. x)
mene så här ser jag ut idag: har den nya tröjan!
men nu ska jag byta om, ska iväg och vara gymnastik ledare nu! love my job! sedan ikväll så är mamma så sjukt fin, för hon ska ta med mig på en troligtvis väldigt välbehövd massage!   PUSS CAIO, jag älskar min famillj! ( bra vänner räknas till min familj)

nattii <3


6/9 this is fashion

min nya tröjasom jag köpte mig idag :) riktigt fin tycker jag!

6/9 outfit


6/9 FULLT UPP!

åååh!! jag är SÅ PEPP! verkligen! imorgon sätter jobbet igång igen! jag jobbar som gymnastik ledare 3 gånger i veckan nu, riktigt kul är det! älskar mitt jobb.. i skolan har vi bara roligt, riktigt nöjd med stylist nu! love it to. jag älskar mina underbara vänner! ni är ju underbara! verkligen, tack för att ni finns, för utan er finns det inget jag.  puss. man blir ju so man umgås ;) . åh jag saknar min syster. :( hon bor ju i malmö.. 

men idag har jag varit på en introduktionskurs på körskolan! riktigt nöjd, det blev mkt roligare när jag träffade tobbe där som jag inte träffat på månader! <3 verkar som om alla blir längre utom jag, haha. x) 

på lektionen idag gick vi igenom schampoonering och inpackning, riktigt kul! sedan gick jag till körskolan, jag hittade mig även en fin tröja idag! kommer bilder på strax.

5/9 dutti!

haha jag tycker minsann att jag har blivit riktigt duktig på att blogga! eller vad säger ni? jag menar då med att blogga ofta :p...  men nu ska jag packa lite.. ikväll ska jag till linnéa och chilla! pusss

5/9 outfit :D


5/9 stuffs

min foundation som jag använder just nu, använder inte så mycket smink.. men när jag väl gör. :)
sminksetet som jag kommer att använda i skolan för att sminka, styla hår och göra naglar.
liite smink... x)
'
favorit bodybutter <3

5/9 tjenä

hejhopp, jag lagar mat. lax & potatismos = mums, speciellt när jag lagar maten, då blir de ju som jag vill :D


You can keep on trying

på en skala 1-10 så orkar jag bry mig till hela -1 ;) fööör jag lever MITT liv, är de konstigt så kan du ju ta dej. puss :*

5/9 - idag

ska jag till linnéa <3! hon är en riktigt fin tjeja :D vi har inte kännt varandra alls länge, MEN det känns hur bra som helst. :) jag ska klä på mig nu, har precis duschat. det blir min röda bh (som jag älskar just för att den är röd!) något linne och jeans tror jag. ni får se snart ;) villl verkligen ha klackar på mig idag med så de får det bli!

5/9 härligt

vakna för en stund sedan, har käkat, kollat facebook och bloggen. och ÅH vad roligt med kommentarer från er kära hängivna bloggläsare ♥ speciellt när dom verkligen har ett meningsfullt syfte (y). haha.

4/9 sista för idag

tjo, nu har jag packat väskan med: tofsar, smink, kläder, vin, och 'tequila sunrise' (drink). såå... nu drar jag på fest i bbg! puss

outfit, haha ångrade mig


4/9 outfit


halsduken


4/9 de blev lite sent

o segt.. jag har fortfarande inte duschat. haha. och inte heller bestämt mig för vart jag ska ikväll. inte bra.. hmm.

4/9

goodimorgon! jag fryser om mina fötter. :( idag ska jag försöka få tag på någon som ska till borénsberg marken.. kolla runt lite om vad man kan göra ikv o så. nu väntar min havregrynsgröt på mig nere i köket, sen ska jag duscha och ringa runt. sedan ska ni få en 'dagens outfit' och få se min nya halsduk!

3/9 trööööööööött

så nu ska jag borsta tänderna! köpte asbra tandkräm och plackers idag, så jag känner mig duktig. :) puss o godnatt

besöks rekord

var det nästan igår! fattades bara 11 pers, när jag säger rekord så menar jag för månaden. jag orkar inte kolla för hela tiden! (:

haha wtf!?

det är reklam i min blogg om klamydia test. ush det gillas inte! dumma blogg.se reklam XD
HAHAHA

3/9 - todays today

tjoho! guess what?
idag lurade jag linnéa och hanna att vi började 8.45 (var sten säker på det) och vi började visst 10... haha! så vi va 2 timmar tidiga, tänkte gå o köpa te men de va stängt.. så vi satte oss i några soffor, då fick vi besök av två killar som va lite små sura först för att vi tagit deras plats :P haha! menee vi börja snacka, och vips så hade det gått en timma och vi skulle börja. riktigt trevliga!

på dagens formvignings lektion (3 timmar lång) så presenterade vi våran egen kläd stil genom klippdockor, ritkigt kul! jag älskar ju att måla med akvarellpennor så det fick jag göra. :) 
efter att vi slutat så gick jag, linnéa och eve till subway och käka lunch! mums!!! :D haha eve som redan ätit där 7 gånger sedan skolan börja XD. sen så gick eve till bussen, och jag i Linnéa fortsatte på stan. vi gick till bikbok, för att jag ALDRIG handlar där, haha de var ju på tiden så jag hittade en underbar halsduk/scarf! jätte fin verkligen! totalt värt 150:-. den kan ni få se på bild i morgon. vi kollade prao platser, och lite annat smått. haha på H&M gick vi fram till ett sminkställ för att kolla vad som fanns, och jag hade kanske 7/10 saker på det bordet. 4 av dom var foundations x) . (smink nörd I know.)


efter att vi varit på stan en stund så gick vi till bussen... till rese.. haha! så vi hoppa på bussen till borénsberg där. vi mötte upp Ludde o hans kompisar, sen gick linnéa hem direkt typ och efter en kort stund så gick jag och Ludde hem till han. haha vi har kommit fram till att vi är lite små lustiga.. och att jag är klantig! :o haha. 


mene, ah det här var min dag. inte riktigt exakt in i detalj men ganska mycket av allt. nu ska jag snart sova. i morgon blir det nog husbyfjöl marken. puss! <3

2/9 - duschen

nu hoppar jag in i duschen (sköööönt) och sedan burrar jag ner mig i min säng. som jag btw behöver byta täcke i, man ska ju inte frysa i en säng! 

2/9 - goodinatti

hej! nu har jag varit på jobb möte i 2 timmar. jag jobbar ju som gymnastik ledare 3 gånger i veckan från och med tisdag. riktigt nice! helt ärligt, trodde typ aldrig att jag skulle säga det här.. men jag älskar barn! asso dom är ju sååå gulliga! jag jobbar nu tisdagar, onsdagar och torsdagar. då har jag 3 åringar (bamsegympa), 8-9 åringar och 6-7 åringar. jätte kul ju! :D så jag är jätte pepp på det här, det ska nog funka bra!

i morgon ska jag till skolan igen, för nu mår jag bättre. kan ju inte säga att jag mår helt bra, verkligen inte. men jag lever, och det funkar. sedan i morgon ska jag på stan med linnéa, sedan va med ludde och sedan sova hos linnéa? haha. hon o jag har inte snakkat såå långt.. men jag ska fråga ;D. jag behöver en riktig tjejkväll som hon o jag har sagt. sedan på lördag så är det fest med klassen och bygg.. får se om jag ska gå på den eller på marknad. nu ser jag FRAMÅT! jag peppar på livet, och glömmer det förgångna. så är det. eller jag försöker iaf.
här har ni några citat som jag tycker stämmer in bra på mitt liv just nu:

If a man can't handle you at youre worst, he sure as hell doesen't deserve you at your best!

What doesen't kill you make's you stronger.

Just have faith.

2/9- nej nu jävlar

nu ska jag träna! jag har någon amazing magtränings maskin (en blå som man ska rulla med.. ) den är skit bra! sedan ska jag gå ut en sväng i solen, kanske ringa martin lite med. min mobil-räkning blir hög denna månaden, men de får den f*n bli.
camilla petterssons blogg

2/9 - tar en break

men inte från bloggen. utan från killar. eller inte helt från killar, men killar som 'mer än vän'. dom tar jag en break från nu. nu ska jag satsa på mig själv, jag ska må bra! jag ska börja träna, satsa på skolan, umgås med vänner. jag tycker det är skönt att umgås med killar, dom (flesta) är simpla. det är enkelt att umgås för dom (flesta) är inte komplicerade. jag kan tycka, helt ärligt, att tjejer är kan vara lite jobbiga ibland. haha. visst är vissa killar det med... men asso.. ja,så är det bara. så nu ska jag va extra mycket med folk som jag trivs med, oavsett vad vi har för 'history'.. 

så här tror jag nog att mitt hjärta ser ut nu.. på ett ungefär.

2/9 - hej hopp

nu är jag på fötterna igen, eller jag hoppar iaf på en fot lite vingligt.. menee jag ska nog klara mig. nej jag SKA klara mig, sånt här får inte trycka ner mig. de har de gjort,jag hatar när sånt här händer. kärlek ska ju vara de finaste som finns, men de ända jag verkar få ifrån det är en fet stor mardröm. ush. får gråt-attacker, deppiga stunder men just nu, så är jag OK. igår piggade martin och linnéa upp mig (TACK!). idag är jag hemma, ska duscha och sedan gå ut i det fina vädret. jag ska njuta av livets små stunder, se framåt och istället vara med mina vänner varannandag. minst.
just nu vill jag surfa. då menar jag våg-surfa! det är så härligt, visst det är sjukt jobbigt, men när man väl står där på surfbrädan som bärs ändå fram till stranden av en enda våg, så är allt värt det. då är man king of the world. eller iallafall av brädan och havet :D jag lärde mig att surfa på fuerteventura i vintras, och hoppas på någon utlandsresa snart igen så jag får surfa. ♥   I love it!
pärlor ifrån guldfynd    http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=1810027&step=1&&productType=5&priceRange=&attributeType_4=&articlesPerStep=8&attributeType_2=450&attributeType_1=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E
helt obehörig bild.. mene vad kan jag säga? jag gillar smycken.


..

de här är vad jag vill mest just nu,

1/9 - ser framåt

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe

RSS 2.0