@ Platå

efter en dags jobb på Face Stockholm (FS)så ska det bli skönt att festa av sig lite!
min makeup idag:
brows: FS mushroom
eyes: FS ebony, MS(make up store) muffin & fame, eyeliner liquid FS
cheeks: strawberry FS
lips: MS first kiss & sharp rose

ikväll röjer vi på platå i Linköping! ses där för er som ha åldern inne! :*

Shopping, shopping, shopping...

Hallå! Efter mötet med NuLink angående mitt företag igår (det gick superbra!) så gick jag och louise ner på stan! Kollade lite på bikbok och carlings. På carlings hittade vi "Jeggins" och jag blev 399 kronor fattigare... Men jag DÖR vad sköna dom är! Känns seriöst som att gå runt naken i skolan när man har dom på sig!! Haha :D Jag köpte svarta, strl S med låg midja. Louise kikade in dom med hög midja ;)
Sedan blev det bio! Såg snabba cash 2, skit dålig film. haha japp! den sög

 

Ny fluffad!


Hundvård

hundvård står på schemat innan utgången ikväll! Det tar minst en timma och upp till två att ta sig igenom en lång pudelpäls... yaaay!
Ikväll blir det Torsdagsklubben på Sliver med mitt hjärta! Snacka om att vi hade tur, vi vann fri entré och företräde i kön till klockan tolv inatt! sjukt nice!! :D
Skriver mer snart, ska borsta nelliebellie nu. PUSS

Face Stockholm

Som jag berättat förut så både jobbar jag och har praktik på Face Stockholm i Linköping. Haha och NEJ jag pendlar inte till Stockholm, har ofta fått den frågan om man inte säger att det ligger i Linköping. :)
Jag trivs verkligen på min praktik, mina kollegor är änglar och så himla duktiga allihopa!

Många både kunder och vänner till mig tycker att sminket där är så himla dyrt. Nu ska jag föklara varför, det behövs bara ett ord: KVALITÉ!
Produkterna är väldigt vänliga mot huden och parfymfria. De sminket är väldigt pigmentstarkt vilket gör att du knappt behöver nudda borsten i sminket för att få mycket färg! Dessutom håller de länge och endel tar även vara på huden och återfuktar samtidigt som dom ligger på. Makeupen håller från morgon till kväll(eller ny morgon om man är ute och festar).
Som jag ofta säger till kunderna som ett exempel: istället för att köpa 3 eller 4 stycken puderdosor från ett billigare märke så behöver du bara köpa ett puder från Face! Så även om det är dyrt för tillfället så blir det billigare i längden! :) smart va?
Botanical Brilliance
Några av mina favorit produkter:
Skuggor: mist, mushroom, russian caviar, lavendel, skogsgrönt (och nästan ALLA eyedusts)
Läppar: strawberry veil, friendship veil, weinberry veil, ullas röda, champange
Rouge: worship, strawberry, universal
Foundations: Compact Mineral powder foundation, powder foundation, liquid foundation
Concealer: red neutralizer, blue neut.
BlushLiquid Foundation

och såklart våran nya, fransförlängade mascara!

Bal Naglar

Tänkte visa två olika sorters nagelförlängningar med fransk manikyr som jag gjorde i våras till balen. den ena är med vit kant och transparent rosa. den andra är med "naturlig"kant med heltäckande rosa.den heltäckande varianten är min favorit. ;)

My Love


You know when it will last forever

Jag vill bara skriva och berätta att det finns riktiga vänner därute. haha som man säger "för att hitta sin prins måste man kyssa många grodor", och samma tycker jag gäller vänner. Visst bekanta finns det gott om, men dom här nära som alltid finns där är sällsynta. Så när man väl hittat dom är det bäst att visa hur mycket man uppskattar dom! Jag har väl några riktigt bra vänner, och jag älskar dom så sjukt mycket. Sen finns det ju dom som bara kommer när dom vill ha något typ. Ja, ni vet vad jag menar? Det är riktigt tråkigt iallafall. Men det gäller fortfarande att le och vara artig. som jag brukar säga: - har du inget snällt att säga så säg inget alls.
haha dock lever jag kanske inte riktigt upp till det på krogen..... (a) ;)

Autum Fashion

Tänkte presentera höst modet! Jag väljer ut det jag tycker är mest exlusivt och personligt.
Så det blir mycket i min personliga stil. Två ord för att beskriva min stil är: Klassiskt Bohem.

 Det vill säga det jag älskar är Fjädrar & spets kombinderat med Kavaj och Jeans. Kanske med en hög knut i håret eller en fläta. Där har ni verkligen exempel på Klassiskt (knut, kavaj, "rena" jeans) och Bohem (fjädrar, spets, fläta & slitna jeans) - stilfullt! 
 
 

djävulska planer

uHemska planer på g för de nya ettorna! .......
Haha, ne. Vi har lovat att vara ( relativt) snälla mot våra små nollor i år! Jämfört med förra året..... Säger bara vitlök, ägg och mjöl. Haha.
Känns lite mognare såhär ett år senare - jag är inte lika ung längre men precis lika dum.

Längtar efter mitt paket från Nelly.com! Visste ni förresten att alla studenter har 10% rabatt där, alltid? Det hade jag ingen aning om. Men nuså!

A long day

efter en lång dag behöver jag nästan lika mycket sömn! eller ja, nästan. Så jag tar och sätter tvn på sleepmode nu ;)
måste bara säga att det känns helt sjukt att jag går sista året nu. Lustigt dedär. 
jaja puss och godnatt! 

patience my dear

hrmm sådär designen börjar närma sig målet. nu får ni stå ut med den som den är för tillfället... om ni har några åsikter om den berätta gärna det!. PUSS

Bootcamp

Hallå boys & girls! BLOGGEN är på BOOTCAMP! Goda nyheter, jag återvänder hit. förgott! Nu under vintern ska ni få se inlägg om mode, smink och naglar. Haha ja, nästan som vilken blogg som helst. Fast med en STOR skillnad. Jag är certifierad Nagelteknolog/terapeut inom OPI, inom ett år är jag även diplomerad makeup artist med gesällprov! Jag jobbar även som M.U.A på Face Stockholm i Linköping. Titta gärna in!
Det är ett tufft tredje år jag står inför.
Detta tänker jag ta hjälp av mina underbara underbara vänner och kollegor för att klara av.

RSS 2.0