skönhetssömn

älskar att sova 11 timmar/natt! ^^ så de kör vi iaf på på helgerna! så puss och godnatt!

smått fix =

smått skönhets fix = manikyr och ny färgade ögonbryn!

franskt

har just gjort en mini-manikyr på mig sj! det fick bli en enkel fransk :) jätte fint, glittrigt ljus rosa under, glittrigt vitt på tippen! jag älskar min linje som jag går på på gymnasiet! fast att göra fransk manikyr har jag lärt mig själv. :) i 2an kommer vi göra gele och akryl dessutom! riktigt kul! :D

åh härligt!

så härligt med lov! idag la jag matte provet och grupparbetet bakom mig (vi blev klara)! jätte skönt, så jag slipper på lovet! nu ska jag bara göra roliga saker! :D ikväll vill jag inte sitta hemma, funderar på att dra lite random till någon kompis!♥    efter skolan gick jag och linda ner till espresso house (det ny öppnade) och fikade! jätte goda choklad muffins och vaniljlatte för min del! hon drack ett jätte gott isthé :D  där satt vi lääänge och planerade mycket framtidsplaner! haha hoppas på de bästa att det blir verklighet med! :D

judo o mkt mer!

på idrotten idag lärde vi oss grunderna i flera olika kampsporter och mycket självförsvar! det var verkligen kul och nyttigt att kunna!

2010~10~28

nu är det inte långt kvar till haloween! verkligen inte :o jag tycker att det är jätte roligt att klä ut sig! haha ^^
antingen blir det catwoman, troll, djävul eller ängel. vilken tycker ni?

ahja nu ska jag stänga av musiken så att min lilla mamma kan sova, haha. :D i morgon är det matte prov, vi fick reda på det idag! dagen innan är ju inte så snällt.. men det är bara på procent så jag hoppas på det bästa!. idag har jag tränat gymnasterna igen, jag börjar bli lite strängare mot dom nu. det behövs för att dom verkligen ska lära sig nått snabbt! och det är ju målet!

nu ska jag göra manikyr (haha jag vet, så sent på kvällen?) -any time! och åh vad jag längtar! nu är det bara en och en halv månad kvar tills jag reser till lantzarote! puss

beklagar

jag tycker att de är lite tråkigt att jag inte hinner blogga om dagarna, men ni vet ju att jag pluggar,jobbar, dansar.. ja lättare sagt listan är lång och jag har fullt upp! :/ men på kvällar o helger blir det mkt på en gång istället, men det går väl bra det med? :)<3

@ sängen

nu drar jag mig mot sängen. haha, jag är slut! :O så puss <3

VAD TYCKER NI?

om min design på bloggen?

Guuh!

åh jag är så slut! har verkligen hållt igång HELA dagen! först skola (slutade iofs 11.15 men) sen hem, äta, in till stan igen och gå till elgitarren och sångpedagogen! sedan hem, planera gympan, plugga, sedan gå och leda gympan! dom är jätte duktiga! efter 2 timmars gymnastik så blir cykeln hem, äta lite till och nu sitter jag här. ush brandlarmet gick igång i skolan idag, vi fick inte hämta jackor. så KUL att 3000 elever står och fryser utomhus (noll grader?) i 20 min! USH! 
suck....
bild på min skola.. man ser 2/3e delar av den på bild..



men nu ska jag tvätta bort sminket, i morgon blire att gå upp klockan facking 6, sedan köra judo eller va de nu va på gympan direkt -.- haha, men judo kan väl vara roligt? eller? :S ;)

otroligt fina vänner!

åh jag har så otroligt fina vänner! jag älskar er! <3 ni vet såklart vilka ni är, här får ni läsare se några av de som gör min dag!:

l

vill ha!


2010~10~26

tjo allihopa! dagen idag har varit underbar! jag har varit på så bra humör! i förmiddags var de skola, sedan åkte jag och en kompis hem till mig och lagade underbart goda pannkakor, haha dom blev lite brända och en blev mos, men de göör ju inget för dom smakar ändå lika dant! :D hihi eller hur? ;)  

sedan gick han till bussen, och jag cyklade ner till gympan. idag var det tre-årsgruppen! jätte söta är dom! ^^ vi (jag & hjälpledare) gjorde en bana som dom verkligen tyckte om idag, super! 

nu ska jag byta om till mjukisar (sitter i leggins), dra på mig lite varmare kläder och sedan ta bussen in till dansen! ni har väl inte missat att jag börjat dansa HOUSE! det är gryymt roligt! riktigt jobbigt med, haha men det kan jag behöva (a). juste! måste fixa vatten flaskan med! :D aja nu måste jag dra, puss<3

det här är slutet på vår film

låt sarom inspirerar min vecka ! <3

Manikyr

idag hade vi prov på vaxning, frans & bryn färgning. det gick jätte bra! jag glömde bort 4 kontraindikationer.. det är sånt som är fel om man vaxar. visste ni att om man vaxar nysolad hud så kan hela huden ryckas med? haha så var försiktiga!

sedan gjorde vi manikyr på varandra, sofie som gjorde på mig var jätte duktig! haha jag målade massor utanför (a). men det gick att lösa lätt med en speciell sorts penna som tog bort nagellack! jätte fint blev det, ni får se det snart nog. :)
puss

Övningskör!

idag var jag på min första körlektion här! första gången jag kör bil! fett kul :D

min vecka



TOPP 4 LKPG

Här kommer en topp 4 lista på linköpings bästa cafeér/resturanger! enligt mig..
nu ska jag förklara varför:
1 -cioccolata! - mysigaste cafeét i hela stan, älskar stämningen där och personalen är ju så härlig! dom har allt från ett glas cola, riktigt lyxiga latte till varm och kall mat! mina favoriter är noguat latten och baguette med skagenröra. här är det mest prisvärt att fika och äta. idag åt jag den super goda baguetten med skagenröra och cocacola zero till, för endast 48 kr! verkligen toppen bra! riktigt noga med hygienen här med!
2 - Ming Palace - hamnar som nummer två för priserna. man får väl räkna med att spendera 100 kr när man går dit, vissa har ju inte råd med det. men maten är super god! speciellt buffén, där kan man välja och vraka och det är heelt ok att hämta om flera gånger om man så vill!
3 - subway - god mat för pengarna, jätte kul att man får välja precis vad man vill och att det bara är att peka! haha (a). stämningen kan kännas lite stressig, nästan som på Mc Donalds.. det här äter jag mycket hellre än 'donken', man har koll på vad man får i sig (det är inte bara ihop slafsat som på donken..)
4 - Wasabi sushi bar - om du gillar sushi är det här stället för dig! själv har jag bara ätit här 2 gånger, och fallit för sushi:s egna speciella smak! det går verkligen inte att jämföra med någon annan smak..

SOM ni ser, så är inte Mc Donalds eller Burger King alls med. visst, ibland kan jag verkligen bli sugen på en cheese! haha jag erkänner! ;) men med tanke på att det är 300 kalorier i en LITEN cheese.. 140 i läsken och 220 i pommesen? 300+140+220= 660 kalorier! OMG, jag blir ju knappt mätt, haha. inte värt en timma på en maskin i gymmet enligt mig. speciellt för mig som inte tränar så ofta (a) dessutom vill jag alltid se vad det är jag äter. jag tycker t.ex. inte om korv, just för att det är nermalda rest delar i det.. typ tryne, svans o sånt. ush.

aja, kom ihåg, detta är enligt mina åsikter! puss
bild på noguat latte från cioccolata!

F L U M M

åh jag va så flumm igår! haha, bra de att ** orkade med mig! haha(a) jätte mys helg har jag haft, verkligen! helgen ska nu avslutas med plugg.. HAHA ironi, men ändå. jag måste plugga på till provet i morgon.. ångrar alltid dagen innan att jag inte pluggat tidigare o mer, ha-ha. men suck, det är bara sätta igång ! 

nu sitter jag och kollar på 'svenska new york fruar', haha och gud va dom ska hålla på. 
jag sitter även och försöker planera mitt lov,det kommer bli ett efterlängtat lov och möten med gamla vänner<3 aja nu blir det efterlängtat plugg. (not). puss

tjoalala

gårdagen spenderades hos älskade karin & linnéa! jätte mys med  mycket chips, dip, godis, läsk och choklad! haha :D jääätte gott, har inte ätit chips på år och dag känns det som ;) ..   vi såg filmen 'cast away'. drama/äventyr..
men nu ska jag packa väskan för jag ska till bbg! puss

suuuuuuck! nu ska vi inte klaga.. (:

happyface. nu ska jag plugga på om vaxning och frans & bryn färgning.. teori :( mycket roliga att göra! haha kanske inte bli vaxad menmen.. ;)
på bilden har dom troligtvis även gjort fransförlängning (hoppas jag med får lära mig det i skolan! går stylist...)

PFF - WTF

jag är på dåligt humör.. fan.
nu ska jag sova, eller försöka iallafall. kunde inte sova nått förra natten, så jag hoppas på mkt sömn inatt. mene, jaja. varje gång det 'ska' hända något stort i mitt liv så drömmer jag mycket. ärligt. jag drömmer om personer som kommer spela en större roll i min framtid, jätte udda, men ganska bra.. så nu har jag drömt en hel del, och jag hoppas på att dessa personer kommer att finnas för mig på ett bra sätt inom snar framtid..

jaja, nog om mig och mina konstiga drömmar.
en sista fråga till er läsare:

VAD ÄR KÄRLEK FÖR DIG?



sitter och försöker plugga..

imorgon åker mitt lovely hår av. mer avslöjar jag inte ;)

uppmärksam

jag vill börja med att uppmärksamma inlägget nedan!

idag gick jag till skolan, men gick hem igen efter idrotter för att jag fick feber och ont i huvudet. -.- 
sedan har jag varit på gympan, dom är jätte duktiga. :) snart är det helg, tack och lov!!!

KVINNOFRIDSLINJEN

kvinnofridslinjen har en väldigt bra poäng, jag vill nå ut till er läsare att våld är inte ok!
Att ständigt bli kränkt med ord är också psykisk misshandel. Till exempel att bli kallad hora, ful, oduglig eller dum i huvudet om och om igen. Den typen av psykisk misshandel kan vara svår att se eller sätta ord på. Att jämt bli kritiserad och ifrågasatt av sin partner kan göra att man bryts ner och och tappar självförtroendet.
Det som utmärker våld i en nära relation är att det ofta upprepas och ständigt finns som ett hot. Att bli nypt eller knuffad kanske inte upplevs som smärtsamt eller kränkande om det sker vid ett tillfälle, men om det sker dagligen och på ett hotfullt eller förnedrande sätt kan det liknas vid tortyr.
VÅLD ÄR INTE OK!

HAHA


2010~10~20

idag är jag inte lika sjuk, är nog på bättringsvägen! och det hoppas jag verkligen!! jag har varit sjuk i nästan en vecka :( så i morgon ska jag till skolan och mobba grune. haha! nej de ska jag inte, men vi små mobbar varandra lite på skoj! ;) synd att min  klass inte har matte ihop med hans klass längre, den är så j*vla härlig! <3 löv it. :) 

men nu ska jag fota lite nya kläder tror jag, så ni får se dom! på fredag ska jag göra något åt mitt hår! det är så långt nu, och är bara ivägen. och så har jag totalt tröttnat på färgen (har varit blondin i 3 år.) så de blir kanske bruna slingor och blonda? eller bara bruna eller bara highlights? :D ååh spännande! jag ska klippa mig med! :D <3
lite folk från gruppen/klassen! älskar er, ni gör jämt min dag!

försöker mig på ******

jag försöker mig på att plugga.. men de går ju inte så himla bra.. men nu ska jag skriva klart skite *host* mena uppsatsen. puss

Frida dejtar Kissies bror

haha OMG frida! vad har du gjort!?
hahaha nej va kul :D kan verklige inte sluta skratta, speciellt inte med tanke på att de inte var frida som 'anmälde sig' det var någon kompis antar jag? xD haha! dagens garv och förvåning..
här har ni en länk till inlägget: http://www.kissies.se/?p=11621#comments
haha, kanske ska ställa upp i den där 'tävlingen' och bli lite känd? ;)
naej va

soo kissie !?

kissiehar skaffat sig nästan likadana solglasögon som mig.. hrmm

ny!


fika

mumsigt! latte med noguat smak, med grädde och även noguat topping!
detta var vad jag fikade på tsm med henrik och viktor för ett tag sen. jätte trevligt :)

WEEKEND

min helg har varit snörvlig, hostig, febrig men rolig!
på fredan när jag kom till syster så gick vi på bio!
det blev 'Pappa på burk'! haha. enda anledningen att vi la märke till att den gick på bio var för att jag började asgarva på tele när vi bestämde film. hahaha! :D min och min systers humör är rätt så flum.. 
sedan på lördagen så shoppade vi, eller lättare sagt jag shoppade.. jag köpte på mig 3 jeans och ett linne, som jag sedan bytte till ett annat linne.. linnet köpte jag på New yorker, jeansen på Cubus.
efter shoppingen så köpte vi pizza som man värmer hemma i ugnen, fruktsoda och massa fika! vi var sjukt hungriga så vi köpte mer än vi egentligen behövde haha! sedan gick vi hem i turbo och fixade i ordning maten. både jag och sis lyckades bränna oss på pizzan eftersom vi var för hungriga för att vänta på att den skulle svala.. sedan blev det filmkväll! vi såg den nya Resident Evil - Afterlife, sedan kom en vän och joina oss. då såg vi en väldigt konstig amerikansk komedi som hette 'take him to the greek'.
Sedan sov vi som stockar, eller iallafall jag, som dessutom haft feber hela dagen..
På söndagen följde jag med sara på hennes gympagrupp, som är barn i 8-10 års åldern och dom kan volter och flickis!? Mina 9 åringar kan stå på händer.. så nu ska jag bli en strängare gympafröken minsann!

bildbomb

haha njae ingen vidare bildbomb.. orkade inte leta :D
men så här fin var himlen när jag, mamma o carro åkte till cloetta center för att se mamma mia musikalen!

Time pass on

nu sitter jag på tåget som sakta men säkert rullar ner mot skåne, ner till min lite små knäppa men underbara syster! ;) <3   jag blev nyss överlycklig för att jag kunde koppla upp mig gratis på tågets nätverk, priiima! det betyder att mitt tidsfördriv de närmaste timmarna blir facebook, bloggen och greys anatomy. haha jag är nu inne på 4e säsongen! XD no lifer... jo :D
btw så är jag sjukt sugen på varm oboy :( som tycks vara det enda som hjälper mot min dumma hals.

ush

nu känns det som om jag börjar bli sjuk igen :(
verkligen inte roligt med tanke på att det oftast slutar med många penecillinkurer.. jag får väl hoppas på det bästa!
det va en som sa till mig att: hoppas aldrig på för mkt.
men vadå? ska man bara förvänta sig det värsta hela tiden eller? ush! så kan man ju inte säga! hoppas alltid på det bästa, och gör det bästa av allt. DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL! ;)

lördags besök

min lella kusin Vinton, hans mamma carolina och min morbror martin kom och hälsade på oss i lördags. på kvällen gick jag, mamma och carro på mamma mia konsert! jätte roligt, den va lite för lik filmen, men roligt ändå.
De stannade och sov över till söndag, jätte mysigt och Vinton är min  yngsta kusin (10 månader) min äldsta är runt 23 eller 24. :)

outfit för i fredags


käket är k l a r t

de blev lax o potatismos till lunch, mums. nu ska ja käka, puss

Think youre cooler than me

de blev inte stan, jag ska nu istället laga något som kallas för mat. sedan blir det till o plugga, klippa sänder tröjor (!?), jobba sen ikväll ska jag lana :O haha ,vi får se hur det där kommer gå... 

S U C K E R S

åh ad jag hatar att missa en buss, så är hela dan förstörd! -.-
jag skulle in till stan, mene nu går inte inte det. för åker jag in 2 så är jag inne typ halv 3, och hinner knappt vara i stan innan jag ska hem igen. -.-
jag tänkte köpa danskläder, treggins, kofta. men nehepp. eller kanske? hmm jag ska  ringa mami o papi :)

inspiration ♥

♥här är lite olika 'känsidar' som jag inspereras av, på olika sätt! (har ingen riktig förebild direkt, utan jag är mig själv)
jag skulle tycka att det var väldigt roligt att kunna jobba genom att blogga som dessa tjejer nedan gör:


jag vill uppnå samma status med bloggen som kissie (inte av samma anledingar och ha samma rykte kanske men.)
av klädstil inspereras jag utav Kenza:
och utav livet, konsten att klara sig själv, kunna gå vidare och se positivt framåt inspireras jag grymt mycket utav Jackie Ferm. <3

604

det här det 604:e inlägget! riktigt coolt -nästan! haha :)
bara så ni veet liksom xD

top 3!

H&M - handlar nästan allt här!

U G G S

ååh såna här är ju ett mys-måste i vinter! jag ska nog ta o köpa mig ett par i malmö när jag visitar min syster nästa helg. :) <3

eyecandy

rawwr!  - en riktigt bra anleding till att se twilight ;)

old stuffs

mig för länge seen...  från 2 år sedan

5/10 - Barngymnastik

cha cha bloggeeen!
(-ironi-)
men iaf, nu ska jag efter en vääldigt lång (men egentligen kort) dag iväg och vara gympa ledare och leda små tre åringar. med tanke på mitt sura humör för dagen så får vi hoppas på det bästa, fast dom där småttingarna brukar göra dagen lite gladare. :)  sedan kommer jag hem o är hemma en liten stund, sedan ska jag iväg och pröva på en annan sorts dans ikväll.
i söndags var jag på streetdance, som jag har sett fram emot. fast de var inte så kul som jag trodde. :p så nu ska jag på 'house', som är en sorts streetdance.
kan berätta att min lärare är lite smått konstig, hon ger oss bara texter att jobba med som handlar om våld, pedifili, mord, död eller annat konstigt. det är ju inte normalt! jamena shit, ge oss något som inte känns obehagligt eller jobbigt att läsa. jag personligen tål inte sånt, ush!

oktober

oj. jag har visst inte bloggat på dagar nu.  vet ni vad? det har varit skönt att ta en paus, but now im back! nu ska jag ut i solskenet på en promenad! puss

26/9 haha shit

jag vet itne vaaart jag ska börja!
gårdagen va lite smått galen och otrolig rolig! LHC vann ju såklart, de avslutade matchen med straffar, skit spännande! :D jag och rasmus satt o digga med i låtar o hejarramsor hela tiden! skit kul verkligen! snart blire hockey igen. ;)
sedan åkte jag, erik o henrik till berg. på bussen träffade jag boodh o kalle, som va sjukt längesedan jag såg! vi drog på fest hos min kära vänner, väldigt värd kväll! jag träffade massor med nytt folk, och folk som jag inte sett på år.
totalt = väldigt värd kväll!

RSS 2.0