Tvättbräda?

 

Så får du tvättbräda - tipsen för en tränad mage

Drömmer du om rutor på magen?
Här är knepen som ger dig den snyggaste tvättbrädan
. Att få rutor, den så kallade tvättbrädan, är ett mål för många killar.

Men om man tror att det är superenkelt så misstar man sig.
- Tidningar som skriver at det går på några veckor sysslar med falsk marknadsföring, menar improveme.se:s träningsexpert Boris Kuzmic.

Han driver privatgymmet Sergel Spa & Fitness i Stockholm, där klienterna kommer både från affärslivet och kändisvärlden. Att få en platt och snygg mage står högt på önskelistan för männen. 

För att få en vältränad mage gäller det att vara fokuserad och inte ge upp. 
- Först måste man få bort lagret av underhudsfett som ligger på magmusklerna. Det går inte att punktförbränna detta område, så därför gäller det att man kör förbränningsträning för hela kroppen, berättar Boris.


Tränaren Boris Kuzmic vet hur en mage ska tränas.Exempel på detta är lågintensiv träning som exempelvis långapowerwalks på minst en till en och en halv timme långa. Det är först efter 50 minuter som förbränningen sätter igång

Även kosten är A och O för att hålla magen snygg. Och hos männen finns kroppens fettreserv just kring magen.
- Vill man gå ner i vikt och förbränna och samtidigt behålla muskelmassan ska man ha ett underskott på 500 kalorier per dygn.

Mindre portioner och nyttigare kost är en tumregel.
- Gör som barnen på dagis. Ät frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag.  per dag. Det gäller att minska det totala intaget föda, säger Boris.  

Mellanmålen kan bestå av allt från kesella och kalkon till lite cashenötter eller en frukt. Protein är att föredra framför en massa kolhydrater. 

Under tiden är träningen naturligtvis viktig också. Magövningar finns i en rad olika varianter. Regelbunden träning krävs och är man osäker på hur man ska göra, kan man alltid kontakta personal på sitt lokala gym.

källa

Kommentarer*:
Kommenterat utav*: crille

skit bra

2009-09-07 @ 10:55:13

KOMMENTARER:

Ditt namn :D*:
Kom ihåg mig?

E-mail*: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress*:

Kommentar<3*:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0