Hahah sjukt äckliga "skönhets"behandlingar!

De nya behandlingarna med hög äckelfaktor Hur långt är du villig att gå för att bli snygg? Dessa behandlingar får oss att undra om mottot är "ju äckligare, desto effektivare". Här är världens 5 snuskigaste behandlingar - rösta själv på den du tycker är värst!

Spermabehandlingen
Carolina Gynning skapade rubriker när hon gick ut med att hon testat nya "spermabehandlingen", en ansiktsbehandling med produkter av märket Spermine. Produkterna innehåller just sperma, som sägs tillföra en massa välgörande antioxidanter. Dock är sperman framtagen på artificiell väg, vilket sänker äckelfaktorn något.

Fiskbehandlingen
Dags för en super-peeling? På Samptuoton Spa i Malaysia kan du effektivt avlägsna alla döda hudceller och orenheter i porerna genom att flyta runt i en pool där garra rufa-fiskar flockas kring dig och mumsar på din hud. Det låter...kittligt.

Bajsbehandlingen
Vill du ha vacker gud som en japansk geisha? Då ska du testa "Geisha Facial" på spaet Shizuka i New York. Ansiktsbehandlingen innehåller fågelbajs från japanska näktergalar, som steriliserats med ultraviolett ljus. Mjuk hud och sammandragna porer uppges vara resultatet.

Tjurbehandlingen
Sperma nu igen? Javisst, men den här gången kommer den från tjurar och används i håret (tänk Cameron Diaz i "Den där Mary"). Aberdeen Organic Bull Serum Treatment använder sig av tjursperma för att vårda håret - produkten ska appliceras på nytvättat hår och göra det mjukt och skinande. Hur företaget får tag på sin speciella ingrediens vill vi inte ens tänka på.

Snigelslembehandlingen
Om du befinner dig i New York City och har 175 dollar att spendera kan du uppsöka Townhouse Spa och njuta av en kladdig ansiktsbehandling innehållande snigelslem. Slemmet sägs dels skydda huden mot UV-strålning och föroreningar och dels hjälpa hudcellerna och läka och återuppbygga sig.

källa; http://halsa.msn.se/4124

haha kuuul >.<

Kommentarer*:

KOMMENTARER:

Ditt namn :D*:
Kom ihåg mig?

E-mail*: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress*:

Kommentar<3*:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0